Vi tar steget in i framtiden mot en grönare elkonsumtion

Visst har vi alla funderat på hur fantastiskt det vore med en grönare värld? Mindre kol- och kärnkraft, mer energi från jordens alla element. Vi ser stora vindkraftparker byggas upp. Fält stora som fotbollsplaner med solceller. Så smart men ändå så avlägset för oss vanliga villaägare. Men det är nu det vänder, nu är det vår tur att kunna bidra och faktiskt bli vår alldeles egna producent av grön el. Klimatsmart och enkelt. Framtiden är här.

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi nu är återförsäljare och installatörer av NIBEs solcellspaket! Vi har vid dagens datum redan sålt en anläggning till en kommande villa som ska bli helt självförsörjande. Fler är på gång och fler ska det bli.

Demopaneler finns redan på plats i vår energiutställning där ni även hittar våra andra lösningar med värmepumpar. Utställningen hittar ni på Industriområdet Vallevägen 24 i Jämjö(Jämjö Golvs lokaler). Boka ett besök på telefon: 0455-606190 eller maila: info@sjror.se

Torsdagen 2/11 har vi kvällsöppet och öppet hus från 15:00-19:00 där kan komma och träffa oss.

Mer information om NIBEs solcellspaket och lösningar hittar ni här: http://www.nibe.se/produkter/solenergi/solel/

Scroll to top